POISTOT (HO 19.11.2015)


Minne hävisivät Soneran rahat? Sonera-kirja! Lue! Taloustoimittaja Johan Björkdal kirjoitti! Lue! Suomen valtion toimet veivät Soneran konkurssin partaalle! Ei jälkiviisautta! Lue! Kaamea ministeri Lue!


Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva

  Torstaina 22. elokuuta 2002. Numero 160-162. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.

 


Teknisten vaikeuksien takia nettisanomat.com joutuu tyytymään tällä kertaa tähän! Toimittaja joutui olemaan itse mallina! Pertti Manninen.

 

Kimmo Sasi-special

"Ohjukset ovat erittäin eettisiä... Voi sanoa, että uusi teknologia on inhimillistänyt sodankäyntiä..."
Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi Aleksis Kiven päivänä 10.10.2001 Ilta-Sanomissa. Kaamea, tolkuton ja säälittävä ministeri Suomessa!

"Miksi Sasi suosittelee kesien lopettamista?" Taloussanomat lauantaina 30. lokakuuta 1999 Kolumni-palstalla Tapani Pitzen. Suomen kesän puolustus jatkuu.

"Useimmiten kuulee että siinäpä mies, jonka puheet kumpuavat suoraan samasta eettisestä lähteestä, jonka päällä hän istuu." Bisquit, Seppo Ahti Ilta-Sanomissa 01.11.01. Depis ja kredit.

"Eikö hän, joka kehuu olevansa Sonera-jupakan pesänselvittäjä liikenneministeriön osalta, ole lukenut papereita?"... Hän on pyrkinyt johtamaan julkisuutta - viime kädessä äänestäjiä - harhaan. Leif Salmén. Iltalehti tiistaina 20.8.2002. Pieni kuolema.

Kimmo Sasi-special

 


Kumarruksia vallalle. (22.08.2002). Kuvannut ja unelmoinut Pertti Manninen. Katso myös Alaston kaupunki. (15.08.2002).


 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.Yleinen elämänkokemus on monille opettanut, että jarruakin voi painaa ajoissa. Nyt kinataan siitä olisiko jo täällä eduskunnassa pitänyt osata käyttäytyä samoin kuin kuvassa olevat kansalaiset: Jarruvalot punaisella! Kuvannut Pertti Manninen.

Nettisanomat.com
Etsi arkistosta!
Aineisto vuodesta 1999 lähtien.
Viimeisen kuukauden aineisto täältä!

Alamäkeä kuin Soneran osake. Kuvannut Robotti.

 

Pääkirjoitus torstaina 22.08.2002. Pertti Manninen.

Suomen tasavallan hallitus on tähän saakka luottanut kansalaisten alamaisuuteen, kumarruksiin vallalle.

Sonera-sotkun selittely on kuitenkin ylittänyt jo rajat ja lopputulos voi olla mikä tahansa. Maaliskuun 2002 eduskuntavaaleissahan se nähdään.

Valtiovarainministeri Sauli Niinistö on uhrannut ministeritoverinsa toisensa perään. Ja pääministeri Paavo Lipponen jatkaa häikäilemätöntä tietämättömyys-linjaansa luottaen siihen, että toverit pelastavat lopulta. Saa nähdä.

Ministeri Arja Alhon uhraaminenkin tulee uuteen valoon: Taisi olla suunniteltu juoni puoluetoveri Ulf Sundqvistin pelastamiseksi!

Nettisanomat.com on tuonut omalta osaltaan lusikkansa tähän soppaan. Sonera-kirja oli heti luettavissa ja arkistot ovat käytettävissä.

Tarkkasilmäinen voi tehdä nyt päätelmiä, joista ei olisi voinut uneksiakaan ennen internettiä!

Eläköön uusi demokratia!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999!

nettisanomat.com 22.08.2002, pertti manninen.

Lue myös! Omistajan vastuu.


Alaston kaupunki. (15.08.2002).

"Lokit ja ihmiset eivät kiinnitä suurtakaan huomiota tähän nykyaikaiseen kulkijaan."
Tapahtumasta myöhästyneen tunnelmissa elokuun helteessä 2002. Pertti Manninen
 

Rullaluistinvuokraamo Jyväskylän satamassa. Koko kesän ilmaiseksi myös kaikenlaisia pelejä. Vuokraamoon!


 
 
T Toimittaja apureineen. Kuvat toimittajan.

Kuvannut Pertti Manninen.

         
 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.
         Tämän osakemyynnin yhteydessä Sonera antoi esitteessään harhaanjohtavia tietoja Suomen valtion roolista valtion yhtiiöiden ulkomaisista sijoituksista. Vai antoiko? - ministeri Kimmo Sasin mielestä ei!

Alkuperäinen kuva: Soneran portaat. Kuvannut Pertti Manninen.

Alamäkeä kuin Soneran osake. Kuvannut Robotti.

 

Muut lehdet. Arvopaperi lauantaina 17.08.2002. Jouko Marttila 17.08.2002 09:48 (muokattu 17.08.2002 09:51) -

Ministerit Sonera-suolla


Mitä pidemmälle Sonera-keskustelu etenee, sitä syvemmälle suohon ministerit uppoavat.

Sonera-keskustelun seuraaminen on surkuhupaisaa katsottavaa. Jokaisella lausunnollaan hallituksen ministerit upottavat itsensä yhä syvemmälle puolitotuuksien sekavaan vyyhteen, josta ulospääsy näyttää mahdottomalta.

Perjantaina Arvopaperi kertoi valtioneuvoston toimineen omaa periaatepäätöstään vastaan, kun se ei ole hyväksynyt Soneran umts-sijoituksia. Periaatepäätös on kirjattu Soneran osakkeiden tarjousesitteeseen, jonka perusteella sijoittajat ovat yhtiöön rahojaan pistäneet.

Ministeri Sasi oli asiasta aluksi ymmällään, mutta keksi puolustuksekseen, että kyseinen periaatepäätös koskisi vain valtion kokonaan omistamia yhtiöitä. Voin kertoa ministerille, että asia ei ole näin. Syyskuun 24. päivä 1999 julkaistussa tarjousesitteessä sivulla 156 sanotaan:

Valtioneuvosto antoi 16.9.1999 päätöksen ("periaatepäätös") , joka koskee valtion yhtiöomistusta koskevia omistajapoliittisia periaatteita ja tavoitteita sellaisissa yhtiöissä, joissa Suomen valtiolla on merkittävä omistusosuus (jäljempänä "valtionyhtiö").

Valtion kokonaan omistamista tai pörssilistautuista yhtiöstä ei ole poikkeavaa mainintaa. Joko periaatepäätöksellä ei ole mitään merkitystä tai sitä ei ole haluttu noudattaa. Jos päätöksellä ei ole merkitystä, miksi se sitten on kirjattu sijoittajien sijoituspäätösten perustana käyttämään tarjousesitteeseen?
...

Jouko Marttila
jouko.marttila@arvopaperi.fi

Muut lehdet. Arvopaperi lauantaina 17.08.2002. Jouko Marttila


Lue koko juttu!
Ministerit Sonera-suolla
(http://www.arvopaperi.fi/article/id=3157/)

 

Ministerin molskahdus. Arvaa kuka? Kuvannut Pertti Manninen.

 

 

 

         
 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.
         Tämän osakemyynnin yhteydessä Sonera antoi esitteessään harhaanjohtavia tietoja Suomen valtion roolista valtion yhtiiöiden ulkomaisista sijoituksista. Vai antoiko? - ministeri Kimmo Sasin mielestä ei!

Sonera - korttitalo? Kuvannut Pertti Manninen.

Alamäkeä kuin Soneran osake. Kuvannut Robotti.

 

Muut lehdet. Iltalehti tiistaina 20.08.2002. Leif Salmén.

Pieni kuolema

Partir, c´est mourir un peu, sanovat ranskalaiset ja tarkoittavat, että kun eroaa, tuntee kuolevansa, mutta vain hiukan. "Pieni kuolema" tarkoittaa ihan muutakin, mutta koska lehden tämä aukeama on tarkoitettu koko perheelle päätän aiheen käsittelyn tähän.

Sitä tarmokkaammin kehotan Kimmo Sasia uhmaamaan mukavuudenhaluaan, kuuntelemaan vähälle käytölle jääneen järkensä ääntä ja tekemään johtopäätökset omista kootuista selittelyistään, eli eroamaan ministerin tehtävistä.

Viimeksi perjantaina Sasi väitti, ettei hallituksen periaatepäätös, joka liitettiin Soneran osakemyynnin esitteeseen, koske lainkaan Soneraa. Mutta miksi se sitten siihen liitettiin? Eikö ministeriö, siis myyjä, tiennyt, että se liitetään siihen? Eikö kukaan ole kertonut Sasille koko periaatepäätöksestä? Eikö hän, joka kehuu olevansa Sonera-jupakan pesänselvittäjä liikenneministeriön osalta, ole lukenut papereita?

Jo se, että nämä kysymykset ylipäätään voidaan esittää, tarkoittaa, että Sasin peli on pelattu. Hän ei ole toiminut kuten kansanvallasta, hyvästä hallinnosta ja totuudesta kiinnostunut ministeri toimii. Hän on pyrkinyt johtamaan julkisuutta - viime kädessä äänestäjiä - harhaan.

Voin lohduttaa Sasia sillä, että pienikin kuolema kirpaisee vain kerran. Politiikan tuolla puolen Sasi voi sitä paitsi keskittyä rakkaisiin osakeharrastuksiinsa. Annan ilmaisen vihjeen: kun USA iskee Irakiin, Raytheonin paperi on kuumaa tavaraa! Go for it, Kimmo!

Sasin ero ei pelasta hallitusta poliittisesta vastuusta, mutta on edellytys sille, että voidaan puhua edes välttävistä poliittisista käytöstavoista. Valhetta lähenteleviä osatotuuksia ei pidä viljellä eikä kansalaisia saa käsitellä idiootteina, vaikka he joskus niin käyttäytyvätkin. Siksi hallituksen pitäisi Sasin eron yhteydessä järjestää pienimuotoinen käytösseminaari myös veronmaksajien palkkaamille virkamiehille (Alestalo, Haapasalo, Sailas, Virtanen ym), jotka luulevat saaneensa valtuutuksen suoraan korkeimmalta voimalta.

Nämä tärkeimmissä toimissaan enimmäkseen toistuvasti ja kalliisti epäonnistuneet hallintonerot eivät näytä ymmärtävän kuka maassa käskee ja kenen kuuluu totella.

Samalla tapausten kulku opettaa, jos joku haluaa oppia, että kaikki oppirakennelmat kaatuvat, kaikkein ikuisimmatkin. Sillä Soneran myötä romahti sokea usko yksityistämisen siunaukseen, ammattijohtajien pätevyyteen ja markkinapovareiden viisauteen. Lipposen hallituksen strategia, ja virhe sen vastuulla, oli nostaa Soneran arvo pilviin ja myydä se kalliilla - tämä epäonnistui. Ammattijohtajiin luotettiin, myös tämä oli hallituksen virhe, mutta he eivät tajunneet missä mennään. Markkinamiehet katsoivat kristallipalloihin ja ne räjähtivät silmille.

Tapio Hintikka, joka on Soneran hallituksen puheenjohtaja, sanoi vielä toukokuussa (Arvopaperi-lehdessä), että Soneran umts-lisensseille kyllä löytyy ostajia, joten "välitöntä" alaskirjauksen tarvetta ei ole. Tämä raudanluja ammattilainen oli oikeassa vain, jos sana "välitön" tarkoittaa noin kuukautta lyhyempää aikaa, sillä jo heinäkuussa lisenssien arvoksi kirjattiin nolla. Se siitä.
...
Leif Salmén. Pieni kuolema.

Muut lehdet. Iltalehti tiistaina 20.08.2002. Leif Salmén.

Lue koko juttu!
Pieni kuolema
(http://www.iltalehti.fi/2002/08/20/20020820_keSalmen.shtml)


Lue myös! "Hallituksen puheenjohtaja Tapio Hintikan puheet siitä, etteikö Sonera olisi kriisiyhtiö, OBS-ohjelma kuittasi Hintikan puheen päälle laitetulla tekstillä: Hölynpölyä!" Lue myös!

 

Karusellin kieputuksiin. Kuvannut Pertti Manninen.

         
 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva


  Torstaina 8. elokuuta 2002. Numero 158. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.

 

"Mielestäni julkistan kuitenkin ylivoimaisesti suurimman mokan: Omistajan, Suomen valtion toimet, jotka johtivat Soneran konkurssin partaalle. En ole jälkiviisas." Sillä:

nettisanomat.com 5.10.1999 pm "Vennamon erottamisella saatiin kansalaisten huomio kiinnittymään epäolennaisuuksiin. Olennaista on tietenkin miten kansallisvarallisuudesta luovutaan ja kenelle ja milloin. Ja ketkä tästä luopumisesta saavat suurimman hyödyn. Tämä keskustelu on kokonaan käymättä hallituksessa, jossa pääministeri on sosialidemokraatti, ja jossa vasemmisto(?)liittokin on mukana!" nettisanomat.com 5.10.99 pm

nettisanomat.com 9.3.2000 Nihkeä Niinistö. Tästä kaikki alkoi! Soneran osakemyynti Soneras aktieförsäljning 28.9-12.10.19999. Kansallisvarallisuuden hukkaaminen Kansallisen kokoomuksen johdolla, kun Kansallispankkikin on jo ruotsalaisten omistuksessa! Mitä kuuluu eläkeläisten leikatuille indekseille ja pitkäaikaistyöttömien indeksikorotuksille? nettisanomat.com 9.3.2000 pm

nettisanomat.com 5.4.2001 pm Tästä se alkoi. Leonia järjesti. Soneran osakemyynti. Soneras aktie-försäljning. 26.9- 12.10.1999. Toinen myynti. ... ... Ja tänne se päätyi. Käväisy välillä huipulla 13. kerroksessa. Soneran osake romahti jo alle antihinnan. Ostitko ja myitkö ajoissa? Ja minne se loppuu? Lue lehti joka torstai! nettisanomat.com 5.4.2001 pm

nettisanomat.com 06.09.01-10.09.01. Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö. Tämä Yhdysvaltojen viranomaisille tehty paperi osoittaa karun totuuden, jota Suomessa ei uskalleta kertoa kuin ruotsiksi... Soneran, kansallisomaisuuden hupeloinnista on syytetty ministeri Olli-Pekka Heinosta. Maan hallitus on moneen kertaan hokenut, että ministerillä on täysi hallituksen tuki toimissaan. Hallitus on rehellinen ja kantaa vastuun kokonaisuudessaan, niinkuin kantaakin. Ei Olli-Pekka Heinosta voi yksin laittaa vastuuseen kansallisomaisuuden hupeloinnista. Hallituksessa on ollut molempien päähallituspuolueiden puheenjohtajat, joten hupeloinnilla on korkein mahdollinen tuki takanaan. Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistökin näyttää hyppäävän liian myöhään uppoavasta laivasta. Mikäli Sonera uppoaa, niin kyllä siinä täytyy hallituksenkin ja sen keskeisten ministerien kastua. Elämme mielenkiintoisia aikoja. PS. Sillä varauksella, että tällaiuset asiat ylipäätään kiinnostavat. Pertti Manninen, nettisanomat.com 06.09.01-10.09.01.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."

 


Kuvannut Robotti.


"Ministerin molskahdus". Kuvannut Pertti Manninen. Arvaa kuka!


Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva
  aikaisemmin tapahtunut. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

torstaina 5. huhtikuuta 2001, lisäykset päivittäin.

"Torstai on toivoa täynnä".
pm Soneran portaat. Jatkoa
Taas huhtikuun 5. päivänä 2001 luvattua jatkoa. Lue myös välijutut!

Tästä se alkoi.

Leonia järjesti.

Soneran osakemyynti. Soneras aktie-försäljning. 26.9- 12.10.1999.

Toinen myynti.

...


"Vennamon erottamisella saatiin kansalaisten huomio kiinnittymään epäolennai-suuksiin."

"Olennaista on tietenkin miten kansallis-varallisuudesta luovutaan ja kenelle ja milloin."

Mihin Pekka Vennamo todella syyllistyi? 07.10.99

Soneran portaat.
Kuvannut Pertti Manninen portaiden juurella 26.9-12.10.1999.


09.03.00 "Nihkeä Niinistö"
Tästä kaikki alkoi! Soneran osakemyynti Soneras aktieförsäljning 28.9-12.10.1999. Kansallisvarallisuuden hukkaaminen Kansallisen kokoomuksen johdolla, kun Kansallispankkikin on jo ruotsalaisten omistuksessa! Mitä kuuluu eläkeläisten leikatuille indekseille ja pitkäaikaistyöttömien indeksikorotuksille?" 09.03.00

lukijalta "Jokaisella etusivulla voisi olla linkkilista "ROISTO-GALLERIA", josta pääsisi kaikkiin Nettisanomien historian aikana julkaistuihin paljastusartikkeleihin." lukijalta

sivun alkuun!

...
Ja tänne se päätyi.

Käväisy välillä huipulla 13. kerroksessa.

Soneran osake romahti jo alle antihinnan.

Ostitko ja myitkö ajoissa?

Ja minne se loppuu?
Lue lehti joka torstai!


viime kerralla:

Helsingin Sanomat puukottelee: ensin Sonera, sitten Salo. 18 ja 23 nime-töntä iskua!


sivun alkuun!

 

 

 

 


Alkusanat 27.06.2002.
"Ja minne se loppuu?"

Näihin sanoihin päättyi eräs Soneraa käsittelevä nettisanomat.com:in sivu.

Loppumisesta ei taida olla vielä tietoa, vaikka lopettamisesta on jo tehty päätöskin: fuusioituminen Telia Ab:hen.

Aikaisemminkin olen käsitellyt omistajan vastuuta valvontavelvollisuuden romahtamisessa jutussa "Omistajan vastuu". (06.09.2001).

Suomessa on riittävästi talousasioita käsitteleviä toimituksia. kertokoot ne talousasioita.

Silkkihansikkailla on kyllä käsitelty poliitikkoja. Ministeri Olli-Pekka Heinonen luuli pääsevänsä kuin koira veräjästä uuteen suojatyöpaikkaan.

Valtiovarainministeri Sauli Niinistö uhraa ministerin toisensa perään, jottei hänen neroutensa pääsisi oikeisiin mittasuhteisiin, siis kääpiösarjaan!

Pääministeri Paavo Lipponen on taas niin paksunahkainen ja vahvasti varjeltu, ettei häntä mikään heilauta!

Sonera-kirjan kuvailemat tapahtumat ovat pöyristyttäviä ja on ihme, jos ne onnistutaan painamaan villaisella. Sitä pahoin pelkään!

Pertti Manninen

Tähän lopuksi hakusanoja: Sonera, Sonera Oyj, valvonta, Kaj-Erik Relander.

   

nettisanomat.com 2001/110 Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Viikon kuva: Nainen Pariisista.
torstaina 6. syyskuuta 2001/0
Joka torstai.Nainen Pariisista.
Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistökin näyttää hyppäävän liian myöhään uppoavasta laivasta.

etu-sivulle

Rikos ja rangaistus. Aki Kaurismäki 1983. Tv1 lauantaina 08.09.01.Maitoa. Kuva: pertti manninen

ilmot

linkit

kirjoita

lukijalta

urheilu

tv ja radio

kulttuuri

musiikki

asunto

ruoka

raha

2. kirjoitus

ajatus

säälinkki

tietolinkit

merkit

nettilinkit

netti

it

hanami

tapaa-miset

lukijoilta

info

 

 

 

 

Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö.

Tämä Yhdysvaltojen viranomaisille tehty paperi osoittaa karun totuuden, jota Suomessa ei uskalleta kertoa kuin ruotsiksi.

Tämä Yhdysvaltojen viranomaisille tehty paperi osoittaa karun totuuden, jota Suomessa ei uskalleta kertoa kuin ruotsiksi.

"Sonera tarvitsee 12 miljardia selviytyäkseen syksystä." (2001)

OBS-ohjelma tv1:ssä tiistaina 04.09.01.

 

Soneras rapport form F-20.

"Sonera tarvitsee 12 miljardia selviytyäkseen syksystä." (2001)

Täällä asia paljastettiin! http://www.yle.fi/obs

Hallituksen puheenjohtaja Tapio Hintikan puheet siitä, etteikö Sonera olisi kriisiyhtiö, OBS-ohjelma kuittasi Hintikan puheen päälle laitetulla tekstillä: Hölynpölyä!

Helsingin Sanomat toisti Hintikan näkemyksen kritiikittömästi pääkirjoituksessaan ikäänkuin anteeksipyydellen keväällä julkaisemaansa huhuihin perustuvaa laajaa puukotusartikkeliaan Soneran tilasta ja toimitusjohtaja Relanderista!

Mitä muuta hallituksen puheenjohtaja voisi sanoa!

pertti manninen, nettisanomat.com 06.09.01-10.09.01.


Pertti Manninen, nettisanomat.com 06.09.01-10.09.01.

Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö.

Soneran, kansallisomaisuuden hupeloinnista on syytetty ministeri Olli-Pekka Heinosta. Maan hallitus on moneen kertaan hokenut, että ministerillä on täysi hallituksen tuki toimissaan.

Tämä on poikkeuksellista. Ministeri Arja Alho sai mennä Sundqvist-jupakan yhteydessä ja Ministeri Rauli Aura Vennamo-jupakan yhteydessä.

Hallitus on rehellinen ja kantaa vastuun kokonaisuudessaan, niinkuin kantaakin. Ei Olli-Pekka Heinosta voi yksin laittaa vastuuseen kansallisomaisuuden hupeloinnista.

Hallituksessa on ollut molempien päähallituspuolueiden puheenjohtajat, joten hupeloinnilla on korkein mahdollinen tuki takanaan.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistökin näyttää hyppäävän liian myöhään uppoavasta laivasta. Ilkka Kanerva osaa temput ja pitkittää Suomen pankin johtajanimitystä vielä jonkun aikaa, ja kas Niinistö huomaa kuin huomaakin hypänneensä liian myöhään.

Mikäli Sonera uppoaa, niin kyllä siinä täytyy hallituksenkin ja sen keskeisten ministerien kastua. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

PS. Sillä varauksella, että tällaiuset asiat ylipäätään kiinnostavat.

Pertti Manninen, nettisanomat.com 06.09.01-10.09.01.

Lue myös seuraavista linkeistä, joissa edelleen linkkejä!

helsingin sanomat puukottelee - sonera - sinikka salo - nimettömät - kaj-erik relander - markku talonen - suomen pankki - pankkivaltuusto - ... ...
nettisanomat.com 2001/87 torstaina 29. maaliskuuta 2001,
  ... Helsingin Sanomat puukottelee: ensin Sonera, sitten Salo.
  ... Tapaus Sonera: 18 nimetöntä iskua! Torstaina 25.01.01 Helsingin Sanomat julkaisee pääuutissivullaan näkyvimmän, otsikoltaan paksuimman, uutisen: ...
  ... Helsingin Sanomat puukottelee: ensin Sonera, sitten Salo. 18 ja 23 nimetöntä iskua!

sonera - osake romahti alle antihinnan - helsingin sanomat 03.04.01 - nihkeä - sauli niinistö - kansallisvarallisuus - hävittäminen - pekka vennamo - ... ...
nettisanomat.com 2001/88 torstaina 5. huhtikuuta 2001,
  ... oli 7,19 euroa eli 12,3 prosenttia maanantaista aloitusta alempana. Sonera tuli pörssiin 16-kertaisesti ylimerkittynä marraskuussa 1998 hintaan 7,57 ...


etusivu 05.04.01 - sonera - gallup - väärintulkinnat - liikunta - urheilu - harry harkimo - frank moberg - hifk - jere karalahti - kuva - kuvat - ... ...
nettisanomat.com 2001/88
  ... Helsingin Sanomat puukottelee: ensin Sonera, sitten Salo. 18 ja 23 nimetöntä iskua!


Viikon kysymys: Katseletko väkivaltaviihdettä? Jos katselet, nautitko siitä? Vastaa lomakkeella!

ilmot

nettisanomat.com 06.09.01. pm.

nettisanomat.com 06.09.01
Sonera - korttitalo? Kuva: Pertti Manninen.


Sonera - korttitalo? Kuva: Pertti Manninen.

Kuvan henkilöt eivät liity tapaukseen.


SECURITIES AND EXCANGE COMMISSION

FORM 20-F

SONERA CORPORATION


SECURITIES AND EXCANGE COMMISSION

FORM 20-F

SONERA CORPORATION


 


Sonera - korttitalo? Kuva: Pertti Manninen.


Sonera - korttitalo? Kuva: Pertti Manninen.


Sonera - korttitalo? Kuva: Pertti Manninen.


Sonera - korttitalo? Kuva: Pertti Manninen.


Sonera - korttitalo? Kuva: Pertti Manninen.

"The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä.
etu-sivulle Omistajan vastuu. Aatos Erkko. Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö. Kenen vastuu. Ihmiskunnan vastuu. Charlie Chaplin. The Great Dictator - Diktaattori. Viikon kysymys. Viikon kuva: Nainen Pariisista. ilmot. Pääkirjoitus.
viime kerralla "Haista sinä Niinistö vittu!"  Digi-tv. Kännissä kirjoitettua. Köyhä opiskelija ei yllätä.
viime viime kerralla

D ja M (Domain ja Murphy). Pääkirjoitus: nettisanomat.com 2 vuotta! Mieheni ennätys jäi voimaan. Keskisuomalainen osti nettinimen. Valta.

tämän sivun otsikko 06.09.01 - omistajan vastuu - sonera - paavo lipponen - sauli niinistö - form 20-f - raportti - 12 miljardia tarvitaan syksyllä - obs - nettisanomat.com - avoin - joka torstai - pertti manninen


31.01 14.03 28.03 04.04 25.04 09.05 23.05 30.05 20.06 27.06
Astrid Kansallismaisema Kiirastorstai Lehtiuudistus Työtä Äitienpäivä KSP-kaappaus Täältä tullaan Tieto tulvii

  p
nettisanomat.com
27. kesäkuuta 2002
Minne hävisivät Soneran rahat?
Tätä sivua rakennan Sonera Oyj:n jahdatessa kirjaa ja vaatiessa palvelimilta sen poistoa. Sentähden en julkaise kirjaa kokonaan, vaan jätän siitä pois kolme lukua, joissa käsitellään entisen toimitusjohtajan Kaj-Erik Relanderin väitettyjä rahaepäselvyyksiä.

Mielestäni julkistan kuitenkin ylivoimaisesti suurimman mokan: Omistajan, Suomen valtion toimet, jotka johtivat Soneran konkurssin partaalle. En ole jälkiviisas. Tuon esille kaksi aikaisempaa sivua, joissa olen tätä asiaa käsitellyt!

27.06.2002 Pertti Manninen

PS. Linkit myös kolmeen poistettuun lukuun!


 TOIMITUS päätoimittaja
Kuva: Mika Hänninen
Yhteydenotto: nettisanomat@hotmail.com. copyright nettisanomat.com 2002/160-162.
Sivut valmisti Pertti Manninen 22.08.2002. August 22, 2002 22:03.
2002/08/22 - nettisanomat.com - etusivu - kumarruksia vallalle - kimmo sasi - special - jouko marttila - leif salmen - ministerit sonera-suolla - pieni kuolema - muut lehdet - iltalehti - arvopaperi - sonera-kirja - olli-pekka heinonen - sauli niinistö - paavo lipponen - hallitus - Alestalo - Haapasalo - Sailas - Virtanen - kumarruksia vallalle - kuva sonera - avoin - joka torstai - kuva - pertti manninen - nettisanomat. 08.10.02. MMII

Navigointi-tekstit "edellinen, seuraava" lisätty 2011-09-23.
POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2002: Linkit tarkistettu ja korjattu sunnuntaina 14.02.2016. Kolme logokuvaa puuttuu. Yksi tyylimäärittely puuttuu.